“The Guardians Of The Galaxy Vol. 3” Dit wil je weten!

Gepubliceerd op 5 mei 2023 om 18:39

We zijn zojuist terug van de bioscoop waar we "The Guardians Of The Galaxy Vol.3" hebben gekeken. en voordat we op 14 & 21 Mei met de reviews op ons YouTube-Kanaal komen wil ik jullie alvast de grootste vragen beantwoorden voor je de film zelf gaat kijken.

Ik ga hier een aantal vragen beantwoorden waarvan ik me kan voorstellen dat jullie die hebben, dit is spoilervrij dus mocht jij de film al gezien hebben. dan kun je dit artikel overslaan en 21 mei de spoiler review op ons YouTube-Kanaal kijken die wij ook op onze site zullen delen tussen de video's.

 

Vraag 1: Is het zo goed als de geruchten zeggen?

Ligt eraan, als je naar de geruchten luistert die zeggen dat het op Endgame niveau was dan is dit zeker niet waar maar, het is wel een van de beste Marvel films van de afgelopen 3 jaar, en natuurlijk zit het vol met fantastische humor en is er zeker ook nog ruimte voor een traantje. maar... onthoud: het is een Marvel film, dit is dus niet inhoudelijk zo goed als bijvoorbeeld een Christopher Nolan of James Cameron film maar het is prima popcornvermaak en zeker niet slecht

 

Vraag 2: Is het een emotionele rollercoaster?

Jazeker, Je krijgt de backstory van Rocket Raccoon te zien die enorm heftig en emotioneel is, daarnaast is dit het laatste deel van de eerste Guardians-Trilogie, waarom ik de eerste trilogie zeg? daar kom ik later op. Persoonlijk heb ik enorm veel gehuild en Alessandro ook flink, de groep die altijd zo grappig is laat zich in deze film van hun gevoelige kant zien, maar dit betekent zeker niet dat de ouderwetse Guardians humor hier ontbreekt, er is nog gewoon ruimte om te gieren.

 

Vraag 3: Is dit echt het einde van The Guardians Of The Galaxy?

Ze zeggen dit natuurlijk wel maar, aan het einde te zien verwacht ik niet dat dit helemaal het einde is, dit gaat waarschijnlijk zijn zoals Endgame: niet het definitieve einde maar wel het einde van de Guardians zoals we het kennen, natuurlijk is er niks officieel maar ik verwacht dit zelf wel. oordeel zelf maar of je het met mij eens bent of niet zodra je het hebt gezien.

 

Vraag 4: Is Dit De Beste Guardians film van de trilogie?

Dit is natuurlijk objectief maar, ik persoonlijk vind van wel, Guardians 1 vas enorm goed maar minder spectaculair, Guardians 2 was een enorm spectakel maar inhoudelijk minder goed, dit deel is inhoudelijk goed en een enorm spektakel, en het brengt een hele hoop emotie met zich mee.

Vraag 5: kan ik dit zien als ik de andere marvel films niet heb gezien?

het kan natuurlijk altijd maar, ik wil je wel het advies geven om in ieder geval "The Guardians Of The Galaxy Vol. 2" & "Avengers: Infinity War" te kijken, voor de rest kun je gewoon alles begrijpen en wordt alles perfect uitgelegd.

 

Ik hoop dat dit artikel jouw grootste vragen heeft beantwoord. heb je hier iets op aan te vullen? Laat het weten in de reacties, houd het verder spoilervrij, alvast bedankt. veel plezier met kijken en veergeet niet onze reviews op YouTube op 14 en 21 Mei te checken.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb